Selecteer een pagina

Online training ‘Leven vanuit flow en intuïtie’ 11 krachtige lessen

 66,00

Inhoud van de training

Deze krachtige online training ‘Leven vanuit flow, manifesteren wat nu bij je past’ bestaat uit 11 lessen. Elke les bestaat uit:

 • Een video (ca. 45min – 60min)
 • Audiobestand als huiswerk (ca. 20min. per dag)
 • Korte opdrachten

We beginnen elke les steeds met een korte terugblik en bespreking van het huiswerk. Je wordt vervolgens stap voor stap meegenomen in het proces naar meer bewustzijn en een leven met meer flow zodat jij kunt manifesteren wat jij verlangt met inspirerende praktijkvoorbeelden, oefeningen en duidelijke uitleg.

De oefening die we tijdens de les doen is ook het huiswerk die week en is als download beschikbaar. Daarnaast worden er elke week suggesties gegeven en zijn er soms additionele oefeningen beschikbaar voor verdieping mocht je dat willen.

Heb je deze training betaald, dan krijg je een mail met de inlogcode voor de leeromgeving. Je kunt de training volgen op elk moment, waar je ook wilt. Lees hier onder het programma per les.

Wat het je oplevert:

 • Je leeft meer in het hier en nu
 • Je hebt inzicht in hoe de hersenen werken
 • Minder belemmerende emoties en gedachten
 • Duidelijkheid over je wensen
 • Je bent je bewust van flow en energie
 • Je leert omgaan met weerstand
 • Je voelt je veiliger en ontspannen
 • Je hebt meer zelfvertrouwen.
 • Je voelt een grotere JA tegen het leven

Over mij

Ik ben trainer, spiritual life coach, auteur en geef sinds 2005 retreats en trainingen op het gebied van intuitie en bewustzijnsontwikkeling. Het is mijn levensmissie om je wakker te maken en je uit te nodigen je volledige potentieel te leven. Wil je meer weten over mij? Ga dan naar ontdekjezelf.com

Omschrijving

De opbouw is als volgt:

Les 1: Wat is flow

Uitleg over wat is flow en wanneer ben je werkelijk aanwezig in het nu. Hoe herken je dat? We doen een eerste oefening samen. Daarnaast een kort overzicht van het programma, uitleg van de komende lessen en de opbouw van deze training en het huiswerk.

Les 2: In het nu zijn

Wat is denken? Waarom houd je vast aan beperkingen uit het verleden en hoe richt je jezelf op de toekomst? Introductie van de driehoek van gewaarzijn. Je leert hoe je weerstand kunt loslaten en we doen een oefening om je verzet waar te nemen, te accepteren en los te laten.

Les 3: Voelen van verlangens

Wat voel je dan en verlang je echt? Kun je toestaan om je verlangens te leven? Of ga je in de weerstand? Ben je met aandacht bij jezelf of juist bij de ander? En welke balans past hierbij? We doen een oefening om je verlangens te verdiepen.

Les 4: 100% Ja zeggen

Hoe richt je je aandacht? Je krijgt inzicht in je belemmeringen. Je leert omgaan met belemmeringen, spanningen en emoties. We doen een oefening om het verzet op te geven en een volledig JA te zeggen tegen wat je ervaart.

Les 5: Omgaan met belemmerende gedachten

Je krijg inzicht in de oorzaken van belemmeringen. Waarom manifesteer ik mijn verlangens niet? Je leert verschillende manieren om belemmeringen los te laten. We doen een specifieke oefening om deze los te laten en verlangens de ruimte te geven. Er is een additionele intense transformerende ademwerk-meditatie beschikbaar (ca. 50 min) als download.

Les 6: Focus op het verlangen

Hoe kies je voor je verlangen? Deze week proberen we het verlangen helder te krijgen in beelden, gevoelens en woorden. Je wordt uitgenodigd om 100% ja voor het verlangen voelen en we doen een oefening om het hart te openen.

Les 7: Uitspreken

Je krijgt inzicht in het belang van je verlangens uitspreken zonder claim en verwachting. Moet je altijd uitspreken? En hoe ga je om met kwetsbaarheid van verlangens? Weer veel praktijkvoorbeelden en in een begeleidende meditatie wordt je uitgenodigd om in je toekomstige zelf te stappen.

Les 8: Vertrouwen

Je krijgt inzicht in waarom je niet altijd vertrouwen hebt. Hoe richt je je aandacht op vertrouwen? Hoe kun je groeien in vertrouwen? We doen een oefening om vertrouwen te laten groeien en dankbaarheid te voelen.

Les 9: Keuzes maken

Ik ga uitgebreid in op wat intuïtie is en de beperkingen van de ratio. We doen een oefening om contact te maken met je onderbewuste en zo sneller keuzes te maken vanuit je intuïtie. Je snapt ook wanneer je beter geen keuzes maakt.

Les 10  Zo binnen zo buiten

Je krijgt inzicht in hoe jouw buitenwereld een reflectie is van jouw binnenwereld. En waarom voelt dat niet altijd kloppend? Hoe zorg je dat wat je voelt, denkt, verlangt, uitspreekt en doet op een lijn zit zodat jij kunt manifesteren? We doen een prachtige oefening om belemmeringen te transformeren.

Les 11  Terugblik

In deze afsluiting blikken we terug op wat je hebt geleerd. We staan stil bij het ontwikkelproces om deze stappen eigen te maken. We doen een laatste meditatie samen en spreken opnieuw onze verlangens en voornemens uit.

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang behoud ik toegang tot de training?

Je hebt minimaal een jaar toegang tot de training. Het kan dus veel langer zijn. Dit is afhankelijk van wijziging in het aanbod, of aanpassingen van de training zelf.

Hoe krijg ik toegang tot het lesmateriaal?

Na de betaling krijg je je inlogcodes en kun je inloggen op de leeromgeving. Via het portaal krijg je toegang tot de video’s, meditaties, visualisaties en andere oefeningen die tijdens de les besproken worden. Deze zijn als download beschikbaar.

Wat als ik tussentijds vragen heb?

Tijdens het traject ben ik voor jouw vragen beschikbaar via de chatbutton en ook via de mail. Dus kom je er niet uit, heb je een vraag of opmerking? Deel het graag

Hoe weet ik of de training iets voor mij is?

Dit is een hele goede vraag. Meestal komen dit soort vragen uit je hoofd. Check eens hoe je je voelt. Word je er blij van? Voel je je lichter? Dan is deze training iets voor jou. Voel het goed en heb je twijfel op hetzelfde moment? En heb je dit vaker? Ook dan is deze training iets voor jou. Precies daar gaat deze training over. De training gaat je helpen om te vertrouwen op je gevoel. Voelt het niet echt niet goed of krijg je buikpijn, grote kans dat je dit berichtje al niet meer gelezen hebt, want dat is het niets voor jou. Wil je even overleggen? Bel of mail me dan of gebruik de chatbutton op deze site.

Is er tijdens de training contact met de trainer?

Tijdens het traject ben ik voor jouw vragen beschikbaar via de chatbutton en ook via de mail. Ik zal echter niet je antwoorden controleren of je elke dag lastig vallen. Maar kom je er niet uit of heb je een prangende vraag, hoor ik je graag.

Deelnemers over de power-workshop Intuitie:

Pin It on Pinterest