Selecteer een pagina

Zomer-retreat ‘Leven vanuit flow’

19 t/m 26 augustus 2023 te Frankrijk

In flow gaat het leven vanzelf. Je volgt je gevoel en komt in situaties die precies kloppen bij wat op dit moment bij je past. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt, soms onverwacht, maar altijd moeiteloos, snel en soms magisch. Mooie ontmoetingen, nieuwe ervaringen of antwoorden op vragen waarvan je nog niet wist dat je die gesteld had.

Deze week open je je hart, je kijkt die belemmeringen aan waardoor je nog niet helemaal vertrouwt en laat ze los. Je komt in contact met je intuïtie. We doen oefeningen waardoor je helderheid krijgt in je eigen verlangens en waarmee je jezelf en ook de ander helder gaat zien. We gaan voelen en duiken de diepte in met elkaar. Ontspannen in wat er is om mee te bewegen met de stroom van het leven die precies dat biedt wat je op dit moment nodig hebt.

Inschrijven voor de retreat gebeurt via de website van de locatie ivm keuze accommodatie.

Wat het je oplevert:

  • Je leeft meer in het hier en nu
  • Je hebt inzicht in hoe de hersenen werken
  • Minder belemmerende emoties en gedachten
  • Duidelijkheid over je wensen
  • Je bent je bewust van flow en energie
  • Je leert omgaan met weerstand
  • Je voelt je veiliger en ontspannen
  • Je hebt meer zelfvertrouwen.
  • Je voelt een grotere JA tegen het leven

Over mij

Ik ben trainer, spiritual life coach, auteur en geef sinds 2005 retreats en trainingen op het gebied van intuitie en bewustzijnsontwikkeling. Het is mijn levensmissie om je wakker te maken en je uit te nodigen je volledige potentieel te leven. Wil je meer weten over mij? Ga dan naar ontdekjezelf.com

Omschrijving

Programma

Deze week open je je hart, je kijkt die belemmeringen aan waardoor je nog niet helemaal vertrouwt en laat ze los. Je komt in contact met je innerlijke bron van wijsheid. Je krijgt helderheid in je eigen verlangens en je gaat ook de ander helder zien. We gaan voelen en duiken de diepte in met elkaar. Je leert hoe jij weerstanden transformeert, ontspannen kunt meebewegen met de buitenwereld zodat je vanuit je innerlijke kracht en in flow weer naar huis gaat. Je kunt verwachten: oefeningen om het hart te openen, ademwerk, liefdevolle aandacht, transformatie van belemmeringen, voelen, genieten, energiewerk, innerlijk kind, bewegen, ontspannen, meditaties, visualisaties, lichaamswerk, Tai Chi, plezier, contactoefeningen en verrassende inzichten en ontmoetingen

Verbinden

Leven vanuit flow kan alleen wanneer je je verbindt met jezelf en daarbij ‘de mind’ met al zijn weerstanden loslaat. De ander kan hierin een liefdevolle spiegel zijn, je ondersteunen om dieper te zakken in het contact. Deze week openen we onszelf stap voor stap voor dieper contact met onszelf en de ander.

Aanwezigheid en intuïtie

Alles start met aanwezigheid in je lijf, zakken uit je hoofd. Volg je je hoofd, dan volg je de gedachtestromen uit het verleden. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Je lichaam daarentegen weet precies wat je NU nodig hebt. Volg je je intuïtie in het NU, dan creëer je dat wat nu bij je past. Ontspanning is essentieel om te genieten en plezier te hebben. Er is genoeg ruimte in het programma voor je eigen proces. Woensdagmiddag heb je vrij om te relaxen, een leuk stadje te bezoeken of lekker te zwemmen in een meer op 15 minuten rijden. In het programma is altijd ruimte om mee te bewegen met wat er gebeurt in de groep en wat de groep nodig heeft.

Inschrijven

Inschrijvingen lopen via de locatie i.v.m. boeken accommodatie. € 870,- is een vanaf prijs voor de training + camping met eigen tent + alle fantastisch maaltijden + thee / koffie.

Voor een meerprijs zijn er diverse opties zoals luxe ingerichte tenten, gedeelde kamers tot een kamer met eigen sanitair. Voor alle opties kijk graag op www.preau.nl

Luc maakt zichtbaar wat je diep van binnen eigenlijk wel weet maar niet aan wil gaan. Door de veilige bedding ontstaat de ruimte om dit wel te doen en geeft dit vertrouwen voor de toekomst.

Liesbeth

Het fijne aan jou is dat je zelf volledig in de praktijk brengt wat je in jouw training uitdraagt. Je creëert binnen no-time veiligheid in de groep waardoor iedereen zich open en kwetsbaar durft op te stellen.

Roos

Luc weet je bijna ongemerkt langs je eigen weerstanden te leiden waardoor je steeds weer een laagje dieper komt. Nu drie weken later voel ik nog steeds een blijvend effect in mijn doen en denken.

Fokke

Pin It on Pinterest